Effectieve psychosociale zorg gericht op welzijn, bevredigende relaties, persoonlijke groei, zakelijk en privé; zelfvertrouwen, beter communiceren en leren omgaan met emoties en stress.

Hulp bij emotionele problematiek, zoals angsten, onverwerkte emoties en trauma, relatieproblemen, relatieverslaving (co-dependency) en burn-out.

Voor coaching, traumaverwerking, EMDR, hypnotherapie en andere psychosociale therapie en trainingen in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en stressvermindering kun je bij ons terecht.

<


duim-omhoog_muursticker.jpg

Coaching & therapie: 
Klachten aanpakken bij de oorzaak.
Deskundige en effectieve begeleiding met snelle resultaten.

Snel hulp of advies nodig?

√ Wij reageren binnen 24 uur!
√ Geen wachtlijst!
√ Gratis kennismakingsgesprek!
√ Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk!

 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848

e mail gevuld gesloten envelop 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

      

 

Wil je veranderen in je leven, werk of relaties? Met onze begeleiding en cursussen krijg je inzicht in wat voor jou werkelijk belangrijk is. Je leert je beperkende overtuigingen om te zetten in kracht en onverwerkte emoties en trauma te verwerken in een diepere laag. Je mentale en emotionele veerkracht wordt groter. Bepaal je koers en leer wat je nodig hebt om met uitdagingen om te gaan! Veranderen is mogelijk!

Deskundige en effectieve begeleiding

De begeleiding die je van ons als coach of therapeut krijgt, helpt je om vitaler te worden en je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel. Je leert beter met stress om te gaan en tot ontspanning te komen, waardoor je natuurlijke, herstellende vermogen weer zijn werk kan doen. Over het algemeen kun je bij ons op korte termijn terecht en een kennismakingsgesprek is gratis. Wij werken o.a. met hypnotherapie, psychotherapie, NLP, loopbaancoaching, relatiecoaching, Voice dialogue, transactionele analyse, EMDR-technieken en de Triskelmethode. Hiermee bereiken wij goede resultaten, ook op de lange termijn. Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk.

Klachten aanpakken bij de oorzaak

Snel en effectief klachten als overmatige stress, piekeren, onzekerheid, angsten, relatiestress, burn-out, vermoeidheid en psychosomatiek bij de oorzaak aanpakken. Voor meer vitaliteit en welzijn in je leven, relaties en loopbaan. 

 

 

Lees ook ons boek 'De helende kracht van je emoties' en kijk naar onze speciale aanbiedingen met boeken, geleide meditaties en trainingen.

 

"Ik vond mijn boosheid negatief. Ik heb nu uitgevonden waar die vandaan kwam en omgezet naar kracht", 

Henny, Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant)

 

"In een paar sessies hypnotherapie is veel gebeurd. Ik kan weer genieten van mijn gezin en kleine, mooie dingen", 

Paula, Heeswijk-Dinther (Bernheze)

"Door de ontdekkingstocht in mijn onderbewuste, snap ik mezelf en kan ik weer zelf kiezen", 

Jeroen, Den Bosch

 

"De hypnotherapie gaf een doorbraak. Ik ben blij met mezelf en het lukt me nu om de dingen die ik graag wil echt te gaan doen", 

Anne, Uden

 

 Triskel

  

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor zakelijke coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Zaltbommel, Tilburg, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).