Relatiecoaching

Als je wel van elkaar houdt en toch problemen in je relatie ervaart, kan relatiecoaching of therapie je helpen. 

Merk je dat bepaalde thema's in je relatie telkens terugkomen? Dat je in ruzies belandt of juist conflicten vermijdt? In relatiecoaching leer je hoe je jezelf kunt zijn én verbinding met je partner maakt. Je herstelt liefde en veiligheid, zodat je beiden meer plezier ervaart in je relatie en de liefde weer gaat stromen. 

Relatie

 

In een relatie reageer je op elkaar en je ontwikkelt samen gewoonten. Ben jij degene die de lieve vrede wil bewaren en antennes heeft voor wat de ander nodig heeft? Of voel je je tekort gedaan, wil je opkomen voor jezelf, maar komt dat niet altijd goed over? Het kan ook zijn dat je wisselt van houding soms wil je vooral aardig gevonden worden en soms wil je grenzen stellen.

Je kunt leren om intimiteit te delen zonder jezelf te verliezen.


 

Meer verbinding, betere samenwerking

Als je merkt dat je niet begrepen wordt of dat je niet genoeg aan bod komt, dan is het misschien tijd om daar iets aan te doen samen met een relatiecoach. Ook als het je niet lukt om op langere termijn bevredigende relaties te onderhouden of dat de vonk lijkt uitgedoofd, is relatiecoaching of relatietherapie een aanrader.

Fijne relaties waarin je steun ervaart en er goed contact is met je partner en je jezelf veilig voelt, zijn belangrijk voor je welzijn.

Ik voelde me heel alleen in mijn relatie. Ik begrijp nu dat ik vanuit boosheid mijn relatie ondermijnde. We begrijpen elkaar beter en zijn weer echte maatjes. 
Miranda, Uden 
---♥---

Verbeter je relatie met je partner

Inzicht in je eigen rol binnen relaties en relatieproblemen en waarom bepaalde thema’s zich blijven herhalen is de eerste stap op weg naar betere relaties, meer verbinding en fijnere samenwerking. Er wordt gekeken naar de onderliggende problematiek en je leert verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens te nemen en er meer te zijn voor jezelf, zodat je vanuit een gevoel van eigenwaarde verbinding kunt maken met de ander.

 

In de relatiecoaching leer je gesprekstechnieken om echt naar elkaar te luisteren en je communicatie te verbeteren. Ook krijg je inzicht en begrip voor hoe je elkaar beïnvloedt en raakt. Soms spelen onverwerkte emoties uit het verleden een rol en leer je hoe je deze kunt helen en er voor elkaar kunt zijn.

 

 

 

Effectieve coaching en therapie

Met de relatiecoaching en relatietherapie word je je bewuster van wat je zelf nodig hebt en je leert open te staan voor de ander. Je maakt contact met elkaar vanuit kracht en eigenwaarde en met respect voor ieders gevoelens en behoeften. Van daaruit kun je samen groeien naar meer geluk en liefde in je relatie. Wij maken gebruik van diverse gesprekstechnieken en methoden zoals de partnerdialoog uit de Imagotherapie en  Verbindend communiceren. En je leert deze zelf toe te passen in je relatie.

We hadden voortdurend relatieproblemen. We hebben nu geleerd om echt naar elkaar te luisteren en onze behoeften uit te spreken, zonder verwijten.
Joost, Veghel (Meierijstad, Noord-Brabant)
---♥---Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor zakelijke coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Tilburg, Oss, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).