Emotioneel?
Juist nu is het belangrijk om bewust om te gaan met je emoties en jezelf weer in balans te brengen. Dit programma is gericht op het herkennen, verwerken en uiten van emoties. Het geeft inzicht in de functie van emoties. Je leert o.a. de signalen van je lichaam herkennen en om te gaan met negatieve emoties.

Het programma bevat o.a. de volgende onderdelen:
- Basisemoties en hun functies
- Lichamelijke reacties
- Omgaan met negatieve emoties
- Emoties voelen
- Gevoelenstemperatuur
- Emoties uiten; woorden, kijken, beweging, klank, ritme, kleur en vorm

Speciaal aanbod

Kosten voor het volgen van een programma inclusief 1 uur online begeleiding zijn nu slechts € 395,-.

Klik op de knop voor meer informatie of aanmelden en vul daarin je naam, adres, telefoon en leeftijd in voor onze administratie. Dan nemen wij contact met je op over het programma van je keuze.

E-coaching en e-therapie

Ook kun je bij ons terecht voor E-coaching en E-therapie via de beveiligde en gebruiksvriendelijke software van Therapieland. Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek, als je daar behoefte aan hebt. De meeste zorgverzekeraars bieden nu ook vergoeding voor deze manier van begeleiden.

 

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van je zorgpolis. Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties: 

logo viv 20RBCZ logo def 2013 breed LC

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor zakelijke coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).