Verbeter je zelfbeeld
Je krijgt meer inzicht in jezelf en je leert anders te denken over jezelf, waardoor je jezelf minder saboteert en een positiever zelfbeeld ontwikkelt. Met praktische oefeningen om meer vertrouwen in jezelf te krijgen en je doelen duidelijk te maken en te realiseren.

Het programma bevat o.a. de volgende onderdelen:
- Inzicht in ontstaan van je zelfbeeld
- Gedachten uitdagen
- Kritische stem omzetten in positiviteit
- Gedrag en gevoel veranderen
- Gevoelens toelaten
- Succeservaringen realiseren
- Powerhouding
- Positief zelfportret

Speciaal aanbod

Kosten voor het volgen van een programma inclusief 1 uur online begeleiding zijn nu slechts € 395,-.
Klik op de knop voor meer informatie of aanmelden en vul daarin je naam, adres, telefoon en leeftijd in voor onze administratie. Dan nemen wij contact met je op over het programma van je keuze.

E-coaching en e-therapie

Ook kun je bij ons terecht voor E-coaching en E-therapie via de beveiligde en gebruiksvriendelijke software van Therapieland. Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek, als je daar behoefte aan hebt. De meeste zorgverzekeraars bieden nu ook vergoeding voor deze manier van begeleiden.

 

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie: 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van je zorgpolis. Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties: 

logo viv 20RBCZ logo def 2013 breed LC

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor zakelijke coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Veghel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).