Wil je graag je leven, werk of relatie veranderen? Voor coaching, psychosociale therapie & hypnotherapie en trainingen in communicatie, persoonlijke ontwikkeling en stressvermindering kun je bij ons terecht.

 


Coaching, therapie & cursussen

Avila coaching (Bernheze, Noord-Brabant) biedt hulp als je vastloopt en emotionele of psychosomatische klachten hebt. Het kan anders en je hoeft het niet alleen te doen! 

Snel hulp of advies nodig?

√ Wij reageren binnen 24 uur!
√ Geen wachtlijst!
√ Gratis kennismakingsgesprek!
√ Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk!

 

Telefoon 0413-30 3848

Envelop 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met onze begeleiding en cursussen krijg je inzicht in wat voor jou werkelijk belangrijk is en in je belemmeringen die geluk en welzijn in de weg staan. Je leert beperkende overtuigingen omzetten in kracht en onverwerkte gevoelens en trauma verwerken in een diepere laag. Bepaal je koers en leer wat je nodig hebt om met uitdagingen om te gaan! 

 

Deskundige en effectieve begeleiding

Onze behandelingen helpen je vitaler te worden en je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel. Je kunt bij ons over het algemeen op korte termijn terecht. Kennismakingsgesprek is gratis. Wij werken o.a. met hypnotherapie, psychotherapie, NLP, loopbaancoaching, relatiecoaching, Voice dialogue, transactionele analyse en de Triskelmethode. Hiermee bereiken wij goede resultaten, ook op de lange termijn. Vergoeding door zorgverzekeraars is mogelijk.

 

Klachten aanpakken bij de oorzaak

Snel en effectief klachten als piekeren, onzekerheid, relatiestress, burn-out, vermoeidheid en psychosomatiek bij de oorzaak aanpakken. Voor meer vitaliteit en welzijn in je leven, relaties en loopbaan. 

 

 

Lees ook ons boek 'De helende kracht van je emoties' en kijk naar onze speciale aanbiedingen met boeken, geleide meditaties en trainingen.

 

"Ik vond mijn boosheid negatief. Ik heb nu uitgevonden waar die vandaan kwam en omgezet naar kracht", 

Henny, Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant)

 

"In een paar sessies is veel gebeurd. Ik kan weer genieten van mijn gezin en kleine, mooie dingen", 

Paula, Heeswijk-Dinther (Bernheze)

"Door de ontdekkingstocht in mijn onderbewuste, snap ik mezelf en kan ik weer zelf kiezen", 

Jeroen, Den Bosch

 

 

 Triskel