Je emotionele en fysieke balans herstellen. Weer lekker in je vel!

 

 

Effectieve hulp op korte termijn

auricular telefoon symbool in een cirkel 0413-30 3848 e mail gevuld gesloten envelop Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Getriggerd

Overspannen gevoel? Veel piekeren? Angsten? Depressie? Slecht slapen? Reageer je soms heftiger dan je zou verwachten of trek je je juist terug en voel je je eenzaam?

Merk je dat je vastloopt en weet je niet hoe het anders kan? Of heb je pijn of lang aanhoudende klachten waarvoor de arts geen duidelijke oorzaak kan vinden? Deze emotionele en psychosomatische klachten kun je aanpakken!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Emotionele en psychosomatische klachten aanpakken bij de oorzaak

Stress, onverwerkte emoties en trauma kunnen lichamelijke klachten veroorzaken, zoals vermoeidheid, burn-out, hoofdpijn, slaapproblemen, duizeligheid, fibromyalgie, allergie of andere klachten. Het is belangrijk, naast de medische zorg, ook de emotionele factoren aan te pakken, want lichaam en geest werken samen.

Laat de helende kracht van je emoties voor je werken en kom weer lekker in je vel te zitten. Je kunt bij onze praktijk voor coaching & therapie terecht voor persoonlijke begeleiding, maar je kunt ook zelf aan de slag. Dat leer je in onze training De helende kracht van je emoties.

"Ik vond mijn boosheid negatief. Ik heb nu uitgevonden waar die vandaan kwam en omgezet naar kracht", Henny, Schijndel (Meierijstad, Noord-Brabant).

"In een paar sessies is veel gebeurd. Ik kan weer genieten van mijn gezin en kleine, mooie dingen", Paula, Heeswijk-Dinther (Bernheze).

"Door de ontdekkingstocht in mijn onderbewuste, snap ik mezelf en kan ik weer zelf kiezen", Jos, Nistelrode (Bernheze).

Emotionele en fysieke balans met de Triskelmethode

Met de Triskelmethode pakken we stress, emotionele problemen en psychosomatische klachten aan. Wil je weten wat we voor jou kan betekenen? Klik dan hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

De Triskelmethode is een methode voor heling die emotionele problematiek (onverwerkte emoties als angst en boosheid, trauma, het gevoel ‘vast’ te zitten, stress e.d.) en psycho-emotionele factoren van gezondheidsklachten aanpakt. Dit kunnen psychosomatische klachten zijn, maar ook de psycho-emotionele factoren van ziektes waarbij wel een diagnose is gesteld. De klacht wordt geheeld binnen de wereld van het onderbewuste, in de taal van het onderbewuste; met beelden, gedachten, symboliek, woorden, emoties en lichamelijke sensaties. 

Klachten die al succesvol zijn behandeld met de Triskelmethode zijn:

  • Emotionele klachten zoals:

- onverwerkte emoties, trauma’s
- onzekerheid, twijfel, laag zelfbeeld
- relatieverslaving en andere afhankelijkheidsproblemen, zoals eetverslaving
- angsten, fobieën, dwangmatig gedrag, overdreven neiging naar controle
- stressgerelateerde klachten, concentratieproblemen

  • Gezondheidsklachten zoals:

- hoofdpijn, migraine
- overspannenheid, vermoeidheid, burn-out, slaapstoornissen
- gespannen spieren; rugpijn, nekpijn etc.
- duizelingen, flauw vallen
- astma, kortademigheid
- hartkloppingen, overgangsklachten
- allergieën
- maag- en darmklachten, prikkelbare darmsyndroom (PDS), fibromyalgie

Afhankelijk van de klachten hanteren we een combinatie van verschillende complementaire behandelmethode, zoals:

Onze behandelingen helpen je vitaler te worden en je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel.

Een intakegesprek is vrijblijvend en gratis. Klik hier om contact met ons op te nemen.

De Triskelmethode is ook geschikt als zelfhulpmethode; je wordt je eigen therapeut. Wil je de Triskelmethode zelf leren toepassen? Lees dan de informatie over de cursusmogelijkheden.

Triskel

Triskelheling en Triskelmethode © Avila coaching, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Mogelijkheden voor sessies op locatie in Vught en Den Bosch. Onze praktijk voor coaching & therapie is goed bereikbaar via openbaar vervoer, buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, en per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.

 VIV-logo RBCZ logo def 2013 breed LC    

Vergoeding voor therapie door zorgverzekeraars mogelijk.