Triskelmethode

De helende kracht van je emoties +
Geleide meditatie: Omgaan met afwijzing

Basisprijs inclusief BTW104,45 €
Verkoopprijs: 97,50 €
Totale korting: -6,95 €
Standaard prijs:
PrintenE-mailadres

Artikelomschrijving
In deze cursus leer je hoe je zelf je emotionele balans kunt herstellen.
Cursusdata
Kijk in onze agenda voor de geplande data en vul in de winkelwagen bij 'Aantekeningen en speciale verzoeken' de geplande startdatum in
Downloadlink

Omgaan met afwijzing HV 2.mp3

Omgaan met afwijzing HV 2.mp3

De helende kracht van je emoties – Introductiedag Triskelmethode

Angst de baas en grip op je stress We worden voor het grootste gedeelte gestuurd vanuit ons onderbewuste. Het goede nieuws is dat je hier invloed op kunt hebben. Waar het hoofd en het hart niet op een lijn zijn ontstaan blokkades en spanningen. In de introductiedag van de Triskelcursus maak je kennis met deze zelfhulpmethode voor heling en welzijn. Je leert communiceren met je onderbewuste en je emotionele lading, d.w.z. emoties en stress die bij herinneringen uit het verleden horen, te verwijderen. Daardoor kun je je dagelijkse stress loslaten, krijg je grip op je emoties en bevorder je je gezondheid.

Vervolgmogelijkheden

Na het volgen van de cursus De helende kracht van je emoties kun je jezelf inschrijven voor de de modules van de Triskelbasistraining.

De basistraining volgt op de eendaagse training De helende kracht van je emoties en bestaat uit drie modules van telkens twee dagen.

Het accent in module I ligt op transformatie van patronen en heling van emotionele verwondingen. Deze module kan gevolgd worden nadat je de introductiedag, De helende kracht van je emoties, gevolgd hebt.

In module II staat integratie centraal. Je leert de positieve intentie achterhalen van delen van je persoonlijkheid en deze vanuit heelheid met elkaar in harmonie te brengen.

Module III is gericht op sturend scheppen. In deze dagen breng je alle onderdelen samen, waardoor je een leven met welzijn, groei en zingeving vorm kunt geven.

Meer informatie