Cadeau voor jou: kijk in de spiegel en ontdek je ware potentieel!

De wintermaand december is niet alleen een maand van familiefeesten, maar ook een maand van reflectie. In de praktijk van Avila coaching in Vught en Heeswijk-Dinther merken wij dat ook en daarom hebben we er over nagedacht hoe we je daarbij kunnen helpen. Het resultaat is een mooie reflectie-oefening die we je graag cadeau doen.

In deze tijd van het jaar denken mensen vaak na over verleden en toekomst: “wat vind ik fijn, en wat zou ik willen veranderen?” Daarom maken we zo vaak goede voornemens : “Volgend jaar zal ik ….” Soms lukt het om deze goede voornemens te realiseren, maar heel vaak zijn ze in januari al weer vergeten, ligt het lijstje in de prullenbak en gaan we door in onze oude gedragspatronen.

Hoe zou je het vinden als het deze keer anders gaat? Hoe zou het zijn als je een lijstje zou hebben waar je met plezier aan kunt werken en waardoor je waardoor je positief kunt veranderen? Wij denken dat het kan!

Daarom hebben we een oefening voor je beschreven die je helpt om je zelfbeeld positief te veranderen en je ware potentieel weer te ontdekken. Het kost je niets en het enige dat je nodig hebt is wat tijd op een rustige plek en de moed om ‘eerlijk in de spiegel te kijken’.

Nieuwsgierig geworden? Volg deze link: Spiegeloefening, doe oefening en ontdek je ware potentieel.