Een gezin, familie en werk en sociale activiteiten kunnen veel van je vragen. Soms ben je zo druk met alle verplichtingen, verwachtingen van anderen dat je jezelf vergeet. Geen wonder dat het je soms even te veel wordt. Je stress onder control houden is zeker geen overbodige luxe. Want chronische stress kan je gezondheid en welzijn in gevaar brengen en leiden tot burn-out of andere vervelende klachten en ziektes. En als er zich dan ook nog ingrijpende gebeurtenissen in je leven spelen, dan kan de spanning te hoog worden.Gestrest

Met deze stresstest kun je meten hoe het er voor staat met de stressfactoren in je leven en met jouw manier van omgaan met stress. Zo kun je op tijd reageren als de stress in je leven te veel dreigt te worden. Hoe staat het met je stoplichten?

  • Groen? Je hebt de stress in je leven onder controle en weet steeds op tijd te herstellen.
  • Oranje? Let op! Neem de tijd om een antwoord te vinden op de stressfactoren in je leven en de manier waarop je met stress omgaat.
  • Rood? Je zit in de gevarenzone! Neem de tijd om een antwoord te vinden op de stressfactoren in je leven en de manier waarop je met stress omgaat. Zoek hiervoor hulp.

Volg deze link om naar de gratis stresstest te gaan:

 


 

Avila coaching helpt mensen met stress om meer rust in hun leven te brengen en te houden door mindfulness en persoonlijke begeleiding. Onze praktijk voor coaching & therapie bevindt zich in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Zakelijke coaching op locatie is mogelijk. Wij zijn per openbaar vervoer, buslijn 158, bereikbaar vanuit Veghel en Den Bosch. Per fiets bereikbaar vanuit Veghel (Meierijstad), Uden, Heesch, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Berlicum, Den Dungen.