0413 303 848  -    info@avilacoaching.nl

Geluk 

Dit is de tweede blog in een serie van zes met als onderwerp: De helende kracht van je emoties, geluk, boos, bang, bedroefd en blij. 

Mensen willen gelukkig zijn, dat is vanzelfsprekend vinden we.


Altijd gelukkig zijn
Is dat wel mogelijk?
‘k heb er in elk geval
Nooit van gehoord

’t leven is op en neer
Stemmingsgevarieerd
Dus altijd hetzelfde?
Da‘s pas gestoord!

 

HV

Geluk wordt vaak in verband gebracht met succes. Een mooi lijf, goede gezondheid, lieve partner, fijne kinderen en materiële welvaart. Op sociale media laten we ons dan ook graag van onze goede kant zien.

Geluk is de norm – denken we.

De valkuil van die overtuiging is dat we ons aan het geluk gaan vastklampen en niet goed meer met tegenslagen kunnen omgaan. En de paradox is dat we juist daardoor de kans op duurzaam geluk verkleinen. We verliezen aan veerkracht.

Want de realiteit van ons leven leert ons iets anders. Het leven kent immers ook teleurstelling en tegenslag, bedreiging en verlies. Onze emoties helpen ons daarbij. Maar dan moeten we die emoties wel durven toelaten.

 

 

 

Contactinformatie

Avila coaching

Schoolstraat 13
5473 GD Heeswijk-Dinther

  0413 303 848

  info@avilacoaching.nl

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Avila  coaching is ook goed bereikbaar via openbaar vervoer, buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.