06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Relaties

Problemen in je relatie, conflicten met familieleden of vrienden kunnen een domper zijn op je geluk.

Merk je dat je vaker in patronen van vergelijkbare problemen komt met je partner of met anderen, in ruzies belandt of dat je juist conflicten vermijdt? Daar kun je iets aan doen met relatiecoaching.

Relatieproblemen kun je samen oplossen!

In een relatie reageer je op elkaar en je ontwikkelt samen gewoonten, niet alleen in liefdesrelaties, maar ook met familie, vrienden of collega's. Ben jij degene die de lieve vrede wil bewaren en antennes heeft voor wat de ander nodig heeft? Of voel je je tekort gedaan, wil je opkomen voor jezelf, maar komt dat niet altijd goed over? Het kan ook zijn dat je wisselt van houding soms wil je vooral aardig gevonden worden en soms wil je grenzen stellen.

Meer verbinding, betere samenwerking

Als je merkt dat je veel ruzie hebt, niet begrepen wordt of dat je zelf niet genoeg aan bod komt, dan is het misschien tijd om daar iets aan te doen samen met een relatiecoach. Ook als het je niet lukt op langere termijn bevredigende relaties te onderhouden of dat de vonk lijkt uitgedoofd, is relatiecoaching of relatietherapie, alleen of samen met je partner, een aanrader. Fijne relaties waarin je steun ervaart en goed contact is met je partner, familie, kinderen of collega’s zijn belangrijk voor je welzijn.


Voordat ik in relatietherapie kwam was ik erg ontevreden over mezelf, vooral over mijn relatie t.o.v. mijn kinderen en man. Nu geniet ik weer van ze. 
Marianne, Berlicum (Sint-Michielsgestel) 
---♥---

 

Verbeter je relatie met je partner, kinderen, collega's

Inzicht in je eigen rol binnen relaties en relatieproblemen en waarom bepaalde thema’s zich blijven herhalen is de eerste stap op weg naar betere relaties, meer verbinding en fijnere samenwerking. Er wordt gekeken naar de onderliggende problematiek en je leert verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens te nemen en er meer te zijn voor jezelf, zodat je vanuit een gevoel van eigenwaarde verbinding kunt maken met de ander.

In de relatiecoaching leer je gesprekstechnieken om echt naar elkaar te luisteren en je communicatie te verbeteren. Ook krijg je inzicht en begrip voor hoe je elkaar beïnvloedt en raakt. Soms spelen onverwerkte emoties uit het verleden een rol en leer je hoe je er voor elkaar kunt zijn.
 

  Ja, ik wil graag fijnere relaties!

 

Effectieve coaching en therapie

Met de relatiecoaching en relatietherapie word je je bewuster van wat jezelf nodig hebt en je leert open te staan voor de ander. Je maakt contact met elkaar vanuit kracht en eigenwaarde en met respect voor ieders gevoelens en behoeften. Van daaruit kun je samen groeien en meer geluk en liefde ervaren in je relatie(s). Wij maken gebruiken van diverse gesprekstechnieken en methoden zoals de partnerdialoog, Verbindend communiceren en NLP, Restorative circles. En je leert deze zelf toe te passen in je eigen kring.


We hadden voortdurend relatieproblemen. We hebben geleerd echt naar elkaar te luisteren en onze behoeften uit te spreken, zonder verwijten.
Joost, Veghel (Meierijstad, Noord-Brabant)
---♥---

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). 

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Tilburg, Oss, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.