0413 303 848  -    info@avilacoaching.nl

Levenscoaching

Voor meer gezondheid en welzijn
Bij levenscoaching, ook wel life coaching genoemd, gaat het om het vergroten van je levensgeluk op alle levensgebieden, zoals gezondheid, werk en relaties. Je gaat op zoek naar nieuwe mogelijkheden als je vastgelopen bent.

  Ja, ik wil graag meer welzijn!

Je wordt je bewust van de belemmeringen en thema’s die telkens in je leven terugkeren en je verhinderen om te groeien. Het gaat over:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • Hoe maak ik dit waar?

Levenscoaching begint met een (gratis) kennismakingsgesprek. Als onze aanpak je aanspreekt doen we je een voorstel voor een passend coachtraject.

Tijdens de coachsessies helpen we je met:

  • gezondere denk- en gedragspatronen
  • gezondere levenstijl
  • beter zelfbeeld
  • betere communicatie
  • verhogen van persoonlijke effectiviteit
  • transformeren van beperkende naar bekrachtigende overtuigingen

Daardoor ontstaan nieuwe keuzemogelijkheden. Je leert jezelf beter kennen en je eigen oplossingen vinden, vanuit je eigen wijsheid. Wij richten ons op de toekomst, op het ontwikkelen van je persoonlijke kracht. We helpen je om emotionele pijn te verwerken en zo een gezond en zinvol leven mogelijk te maken met bevredigende relaties. We helpen je helder te communiceren vanuit wederzijds respect, waardoor je meer voldoening en begrip ervaart in je relaties.

Wil je weten wat lifecoaching voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 "Wandelaar, verken je wereld
Verlaat de platgetreden paden
En maak je eigen pad door te wandelen"


Worstelingen zijn er soms nog, maar wetende dat ik zelf de regie heb dankzij de levenscoaching, maakt dat ik er met meer vertrouwen mee om kan gaan en dat voelt minder zwaar, prettiger dus.
Jos, Den Bosch
---♥---

Met jullie persoonlijke aandacht, coaching en oordeelloze benadering is het gelukt mezelf beter te leren kennen. Van op weg naar 'wie ben ik en wat deed ik' ging ik naar 'wat wil ik en wat heb ik daarvoor nodig'. De mogelijkheden bij jullie zijn velerlei. Verbinden communiceren, mindfulness, NLP...... ze hebben me allen geholpen in mijn proces. Ik ben erachter gekomen dat ik mijn leven telkens zelf in de hand kan nemen, dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe het met me gaat en dat voelt bevrijdend. Ik voel veel meer rust, veel meer tevredenheid. Worstelingen zijn er soms nog, maar wetende dat ik zelf de regie heb, maakt dat ik er met meer vertrouwen mee om kan gaan en dat voelt minder zwaar, prettiger dus.
Yvonne, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant).
---♥---

Ik voel me dankbaar met het feit dat ik bij jou/jullie terecht ben gekomen, ook al heb ik daar zelf voor gezorgd. Je hebt me echt goed geholpen en verder gebracht met mijn zoektocht naar mezelf.
Hanneke, Schijndel (Meierijstad)

---♥---

 Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties::

 
 
 

 

 

Contactinformatie

Avila coaching

Schoolstraat 13
5473 GD Heeswijk-Dinther

  0413 303 848

  info@avilacoaching.nl

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Avila  coaching is ook goed bereikbaar via openbaar vervoer, buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.