06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Andrea-en-Harry

Voor ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt

Dandelion

Coaching, psychosociale therapie & hypnotherapie

Strand

Voor heling en welzijn

Wij zijn blij met de feedback die we op ons werk ontvangen. 

Op deze pagina delen we een deel van de vele reacties die we van onze cliënten kregen naar aanleiding van onze behandelingen, cursussen, coaching en boeken.

De namen bij de reacties zijn vanwege privacyredenen gewijzigd.

Referenties

"Ik kan dichter bij mezelf blijven en voel me een stuk lichter van binnen en meer ontspannen", Lian, Vught.

--♥--

"Na drie Triskel-behandelingen is mijn huidallergie zo goed als verdwenen. Ik kan weer naar de sauna en ik geniet weer van mijn lijf", Hans, Den Bosch.

--♥--

"Ik heb nog nauwelijks hartkloppingen. Het valt echt op. Dus daar ben ik erg blij mee. Meer rust in mijn lijf en beter slapen. Ook is mijn eigenwaarde sterk verbeterd.", Mirjam, Schijndel.

--♥--

"Vanwege pijn in mijn knie kon ik minder kracht zetten met mijn linkerbeen, wat lastig was met klimmen of bijvoorbeeld traplopen. Na de Triskel-behandeling door Andrea is de pijn verdwenen en kan ik nu weer vlot bewegen.", Florian, Heesch.

--♥--

"Vanavond na een periode van door levensangst tot in het absurde opgejaagde tentamenstress, mogen kennismaken met de "Triskelmethode". Voor mij in de theorie vrij veel overlap met kennis vanuit o.a. schematherapie en grappig genoeg ook opvallende gelijkenis de "libertaristische" positie in het vrije wil debat in de filosofie! De oefening voegde veel toe aan mijn ervaring!", Irene, Loosbroek (Bernheze).

--♥--

"Zaken waar ik voorheen helemaal door van slag kon zijn, kan ik nu goed aan. Ik voel meer rust en balans", Hanneke, Sint-Michielsgestel.

--♥--

"Ik had heel veel stress en angstaanvallen. Nu kan ik beter met mijn emoties omgaan en voel me veel rustiger", Anja, Rosmalen.

--♥--

"Ik heb al heel lang slaapproblemen en wordt vaak met een schreeuw wakker. Na 3 sessies gaat het al een heeeel stuk beter!! Dat had ik niet verwacht want ik heb al zoveel geprobeerd.", Margot, Heeswijk-Dinther.

--♥--

"Veel last van PMS (dan was ik niks waard). Ik zit weer helemaal lekker in mijn vel. Ook mijn hoofdpijn is stukken minder.", Rian, Uden.

--♥--

"ik slaap beter en heb meer energie. Ben goed in contact met mijn lijf. De sessies in totaal hebben krachtig doorgewerkt. Verstand, hart en gevoel zijn in verbinding en van daaruit kan ik keuzes maken en mijn leven verder vorm geven. De hulpbronnen kan ik inzetten wanneer dit nodig is. Ik ben van plan deze nog verder uit te werken door dit te verwerken in een tekening of kaart.", John, Nistelrode.

--♥--

"Andrea heeft me erg goed geholpen, het werken in trance heeft veel issues voor me opgelost", Jeroen, Rosmalen.

--♥--

 

"Ik vond dat je me erg prettig begeleid hebt bij mijn loopbaanvragen. Op een erg rustige wijze stond je echt in contact met mij. De methoden die je in hebt gezet sloten ook goed aan bij mijn behoeften op dat moment.", Bastiaan, Uden.

--♥--

"Door economische en trendgevoelige omstandigheden gaat het bij het bedrijf waar ik werkzaam ben niet goed. Daardoor ben ik gaan nadenken over mijn toekomst en wilde ik gaan onderzoeken wat nou echt bij mij past. Hierin ben ik begeleid door Avila Coaching met het geweldige resultaat dat ik nu druk bezig ben met het oprichten van mijn eigen bedrijf. Het is goed dat iemand je dat extra zetje geeft en met inzichten komt die je zelf over het hoofd hebt gezien. Ik zou iedereen een coach aanbevelen omdat het helpt knopen door te hakken en motiveert door te zetten.", Angelique, Veghel.

--♥--

"De vier elementen van succesvol doorstarten ontwart mooi een heel proces en maakt het behapbaar. Mij spreekt vooral de positieve en optimistische insteek aan. Alles is leren en ontwikkelen!", Marcel, Den Bosch.

--♥--

Internationaal: "Harry helped me by advising/coaching in terms of identifying my strengths and areas of improvement, getting to know about values and steps to take for myself and others. I also benefited by making the decision to move in the right career stream. I know my strong areas and take advantage of these. I am thankful to Harry for all his support and coaching.", Norman, Sheffield.

--♥-

"Het boek is een echte aanrader en ook een waardevolle aanvulling voor elke therapeut", Karin, Eindhoven.

--♥--

"Een boek over een prachtige methode om te helen en je persoonlijk te ontwikkelen. Ik weet hoe het mij heeft geholpen om positiever in het leven te staan", Frida, Berlicum (Sint Michielsgestel).

--♥--

"Als ik dit boek eerder in handen zou hebben gehad zou ik vijf andere boeken niet hebben hoeven lezen. Zo allesomvattend is dit. Het is niet zweverig, heel concreet en biedt een schat aan inzicht. Alleen dat helpt al enorm bij de aanpak van problemen en of bij stress. Wat heerlijk dat je in een hele korte tijd kunt afrekenen met stukjes ongewenst gedrag en dat je daar geen ellenlange trajecten voor nodig hebt. Een must read voor iedereen, puur voor de inzichten en specifiek voor diegenen die ongewenste (onverklaarbare) lichamelijke klachten willen aanpakken. Het werkt!", Lydia, Nijmegen.

--♥--

Een juweel van een bundel met onder meer gedichten die ondersteund worden met prachtige foto’s in kleur en zwart-wit. (Recensie NBD Biblion)

--♥--

De preview maakt nieuwsgierig, ik ben onder de indruk van de warmte en openheid van de eerste pagina’s.

--♥--


Ik gebruik bij de meditatie elke morgen een stukje uit het boek.
Het brengt je op mooie en inspirerende gedachten.

--♥--

 

Mooi boek. De gedichten raken mij en de opdrachten die erbij horen zijn erg bruikbaar. Ik heb het gedicht "Alleen" bij mijn coachopleiding voorgedragen.

--♥--

Prachtig!

--♥--

 

 "Een mooie manier om je boodschap over te brengen. Door het in de vorm van een verhaal te doen merk ik dat het ook beter blijft hangen.", Patricia, Roermond.

--♥--

"Briljant! Zelf heb ik vorige week het boek gekocht, en in 1 adem uitgelezen!", Kees, Eindhoven.

--♥--

"Ik ben niet zo'n lezer, maar dit heb ik in een keer uitgelezen en ik zie bij ons allerlei plekken waar het goed toe te passen is. Mijn complimenten!", Yvonne, Heeswijk-Dinther.

--♥--

"Makkelijk te lezen en omdat het niet zo dik is begin je er ook gemakkelijk aan", Christien, Rosmalen.

--♥--

"Top, een echte aanrader. Ik weet wel een paar plekken waar dit gelezen mag worden!", Jan-Willem, Den Bosch.

--♥--

"Mooi, geschreven en goed begrijpelijk!", Hans, Schijndel.

--♥--

"Mijn man heeft het eerst gelezen, die is echt onder de indruk. Nu wil ik het ook lezen!", Ineke, Veghel.

--♥--

"Het gaat hartstikke goed met mij, de laatste sessie was behoorlijk ingrijpend maar heeft mij wel veel gebracht. Ik zit nu veel beter in mijn vel", Marcel, Berlicum."

--♥--

"Het voelt voor mij als dat ik de sleutel te pakken heb. Er gebeurt heel veel met me, voel me daardoor erg onrustig, mét het besef dat deze onrust de weg is naar zoveel moois. Ik maak het goed voor mezelf, zeker weten", Angela, Rosmalen.

--♥--

"Ik voel me dankbaar met het feit dat ik bij jou/jullie terecht ben gekomen, ook al heb ik daar zelf voor gezorgd. Je hebt me echt goed geholpen en verder gebracht met mijn zoektocht naar mezelf", Hanneke, Schijndel.

--♥--

"Ik had alsmaar een heel akelig vol gevoel. Dat is nu helemaal over", Annet, Vorstenbosch.

--♥--

"Ik voel me een stuk lichter en ervaar meer rust van binnen", Mandy, Heeswijk-Dinther.

--♥--

"Met jullie persoonlijke aandacht, coaching en oordeelloze benadering is het gelukt mezelf beter te leren kennen. Van op weg naar 'wie ben ik en wat deed ik' ging ik naar 'wat wil ik en wat heb ik daarvoor nodig'. De mogelijkheden bij jullie zijn velerlei. Verbinden communiceren, mindfulness, NLP...... ze hebben me allen geholpen in mijn proces. Ik ben erachter gekomen dat ik mijn leven telkens zelf in de hand kan nemen, dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe het met me gaat en dat voelt bevrijdend. Ik voel veel meer rust, veel meer tevredenheid.", Yvonne, Heeswijk-Dinther.

--♥--

"Worstelingen zijn er nog, maar wetende dat ik zelf de regie heb, maakt dat ik er met meer vertrouwen mee om kan gaan en dat voelt minder zwaar, prettiger dus", Jos, Den Bosch.

--♥--

"Ik ben héél blij met jullie aandeel in het bereiken van mijn bevrijde gemoedstoestand!!", Herma, Berlicum.

--♥--

"Voordat ik bij Andrea kwam was ik erg ontevreden over mezelf, vooral over mijn gedrag t.o.v. mijn kinderen en man (door drukte in mijn hoofd)", Marianne, Berlicum.

--♥--

"Ik kwam beter in mijn vel, mijn gedrag werd anders waardoor ik ook weer blijer met mezelf werd", Joost, Heesch.

--♥--

"Er zijn zelfs dingen verbeterd die we niet eens specifiek aangepakt hebben, al jaren heb ik mega veel last van vakantiestress en dit jaar....helemaal niks!", Paula, Nistelrode.

--♥--

"Bedankt voor jullie hulp Harry en Andrea, jullie zijn fijne mensen!", Joris, Son en Breugel.

--♥--

"Wat een prettig gevoel geven jullie aan de cursisten! Een fijne omgeving waarin je jezelf gauw veilig voelt. Lisanne, Rotterdam.

--♥--

"Een mooie methode die bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling". Harald, Den Bosch.

--♥--

"Mijn partner en ik zijn nu eindelijk in staat om echt met elkaar te praten, ook als het gaat over lastige onderwerpen.", Mirjam, Schijndel.

--♥--

"Ik had niet verwacht dat dit nog mogelijk was. Dank jullie wel!", Frits, Heesch.

--♥--

"De relatie met mijn kinderen is sterk verbeterd door het toepassen van Verbindend communiceren. Dank jullie daarvoor!", Sheila, Arnhem.

--♥--

 

"Training Verbindend Communiceren gevolgd bij Avila coaching. Zeer inspirerende manier om je hart te openen, voor jezelf en je medemens. Praktisch oefenen, uitleg, bewegen, plezier en herkenning. Dank jullie wel!" Yvonne, Zaltbommel.

--♥--

"Ik heb de training als een eye-opener gezien en als bijzonder positief ervaren. Er vielen voor mij vielen opeens een aantal zaken op hun plek, heel leerzaam!", José, Den Bosch.

--♥--

"Ik vond het een erg leuke cursus en ik heb er veel aan gehad in alle onderhandelingen met werk en ook persoonlijk", Francien, Eindhoven.

--♥--

"Ik vond het een hele leuke cursus en ik kom zeker nog een keer langs", Adriaan, Berlicum.

--♥--

"Verbindend onderhandelen was een eye-opener voor me", Nico, Vught.

--♥--

"Dankzij deze twee cursussen heb ik instrumenten gekregen om sterker in mijn schoenen te staan in de communicatie privé en zakelijk", Harald, Sint-Michielsgestel.

--♥--

"Ik had de behoefte aan een cursus op het gebied van ‘persoonlijke effectiviteit’. Die behoefte is met jullie cursus duidelijk vervuld, ik was echt voldaan na afloop, ‘zowel in hoofd als hart’. Ik denk ook dat ik veel zal hebben aan wat ik geleerd heb, de kunst is nog om het goed toe te passen, om het “in mijn systeem” te krijgen.", Hugo, Rosmalen.

--♥--

"Verder vond ik jullie manier van samen presenteren erg prettig en effectief. Ik voelde me bij jullie op mijn gemak. Ook de ruimte was fijn, heel huiskamerachtig (mede dankzij de kleine groep) en ongedwongen.", Arianne, Uden.

--♥--

De training van Avila heb ik als bijzonder fijn en leerzaam ervaren door de prettige en speelse manier waarop jullie de deelnemers aanzetten tot bewustwording en nadenken over gedrag en communicatie. Dat kan ik gebruiken om bepaalde patronen te doorbreken in het contact, zowel op het professionele als het privé vlak. De inzichten en de kaarten over het communicatieproces vind ik erg handig. Alle onderdelen waren even interessant. De sfeer was ontspannen en iedereen kwam m.i. aan bod.", Pascale, Veghel.

--♥--

"Ja, ik vond het een erg leuke cursus en ik heb er veel aan gehad in alle onderhandelingen met werk en ook persoonlijk. Het was een erg leuke dag, echt het geld waard! Jullie hebben ook een bijzondere combinatie in wat jullie beiden aan anderen leren.", Sophie, Eindhoven.

--♥--

"Ik heb er veel baat bij iedere dag, alles is er nog steeds leuker door dan het was", Hannah, Heeswijk-Dinther.

--♥--

“Ik heb minder hoofdpijn en kan beter omgaan met lastige situaties op mijn werk”, Inge, Berlicum.

--♥--

“Tijdens de mindfulnesscursus was ik me aan het voorbereiden op de verhuizing van ons gezin naar het buitenland. De oefeningen hebben mij in deze stressvolle periode geholpen om beter in balans te blijven. Ik kan het iedereen aanbevelen!”, Otto, Heesch.

--♥--

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.