06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Mindfulness

Mindful Energy Training: mindful in beweging komen. 
Kom tot rust in je hoofd en leer mindful te zijn tijdens je dagelijkse bezigheden. Ontwikkel een gezonde verstandhouding met de tijd en ervaar elke nieuwe dag als een uitnodiging om bewust aanwezig te zijn.

Over deze cursus

Mindfulness Energy Training (16 uur)
Aantal cursusdagen: 8
PE-punten tolken en vertalers: 16
Data: Zie de agenda

Bij Avila coaching leer je mindful te zijn terwijl je bezig bent met je taken in het dagelijks leven. Niet iets wat je af en toe doet, maar geïntegreerd in je leven, met meer bewustwording en meer grip op je gedachten en emoties, waardoor je je gedrag ook kunt veranderen.

Mindfulness voor vitaliteit en rust in je hoofd

Er wordt veel van mensen gevraagd in de huidige maatschappij. Als je daarbij ook nog de sociale druk voelt om alles 'goed' te doen, 'succes' te hebben, 'mooi' te zijn, altijd klaar te moeten staan voor anderen, de 'top' te moeten bereiken, kortom 'perfect' te willen zijn, dan gaat dat op den duur ten koste van je vitaliteit en welzijn. Dan put je jezelf uit.

Mindfulness leert je om weer 'terug te komen' in het moment en de wereld en de mensen weer bewust waar te nemen met aandacht en compassie. Mindfulness helpt je om (weer) open te staan voor het wonder dat wij hier zijn.  

Door middel van aandachtstraining, bewegingsoefeningen, meditatie, reflectie en bewustwording leer je om je aandacht bewust te richten op wat je in het hier en nu ervaart. Je leert weer te leven in het nu en in je lichaam, zodat echte verbinding met jezelf, met anderen en met de wereld weer mogelijk wordt.

  Informatie of aanmelden

Mindful Energy Training

Mindful zijn is op een speciale manier oplettend zijn, met open aandacht in het hier en nu zonder morele oordelen. Mindfulness betekent dat je (even) stopt met rennen en met je automatische denk- en gedragspatronen.

Energie kun je niet vastpakken, maar je kunt energie wel heel concreet ervaren. Daarom richten we in MET bewust onze aandacht op wat er gebeurt in ons lichaam. Zodat we kunnen leren via het lichaam en voelen en aanvoelen wat er in onszelf speelt van moment tot moment.

Training betekent dat je regelmatig oefent, je doorbreekt je vaste patronen en je oefent andere. De milde MET-oefeningen vragen geen bijzondere fysieke conditie of vaardigheden, ze vragen alleen aandacht. 

 


Ik heb er veel baat bij iedere dag, alles is er nog steeds leuker door dan het was.
Hannah, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant)
---♥---

Wat levert mindfulness je op?

Meer balans, gecentreerd zijn, inzicht en veerkracht zodat je beter kunt omgaan met stressvolle situaties. Breng je onrust tot rust.

Zwanen

Voor als je anders wilt leren omgaan met stressvolle situaties of stressgerelateerde klachten, zoals piekeren, energieverlies en pijnklachten.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende cursus:

Agenda 


Ik heb minder hoofdpijn en kan beter omgaan met lastige situaties op mijn werk.
Inge, Berlicum (Sint-Michielsgestel)
---♥---
 

Cursus Mindfulness - Mindful Energy Training

Door middel van aandachtstraining, meditatie, reflectie en bewustwording leer je om je aandacht bewust te richten op wat je in het hier en nu ervaart. Je leert weer te leven in het nu en in je lichaam, zodat je ook de signalen van je lichaam die aangeven wat je nodig hebt, beter voelt. De cursus is opgebouwd uit 8 wekelijkse bijeenkomsten.

Opbouw van de training

Iedere avond wordt een thema behandeld en omvat:

  • Stilte
  • Rust
  • Aandacht
  • Lichte lichamelijke oefeningen
  • Ademhalingsoefeningen
  • (Geleide) meditaties

Luister ook naar onze gratis mindfulnessmeditaties:

Geleide meditaties 


Tijdens de mindfulnesscursus was ik me aan het voorbereiden op de verhuizing van ons gezin naar het buitenland. De oefeningen hebben mij in deze stressvolle periode geholpen om beter in balans te blijven. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Otto, Heesch (Bernheze)
---♥---

Avila coaching is het instituut bij uitstek voor cursussen op het gebied van communicatie en bewustwording. Wij organiseren regelmatig trainingen Verbindend communiceren / Geweldloze communicatie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). 

Op aanvraag kunnen wij ook trainingen op locatie verzorgen in de regio Venray en America (gemeente Horst aan de Maas).

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.