06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Loopbaancoaching

De juiste plek op het juiste moment.
Werkomstandigheden veranderen voortdurend. Bij loopbaanbegeleiding en -coaching gaat het om het verbeteren van zingeving, arbeidsgeluk en resultaten binnen die steeds veranderende omstandigheden.

De arbeidsmarkt verandert voortdurend, het is daarom belangrijk dat je flexibel bent en je kunt aanpassen wanneer de omstandigheden daarom vragen. Én het is van belang dat wat je doet in overeenstemming is met je talenten en waarden. Dat vraagt om regelmatige afstemming tussen je talenten, vaardigheden en wensen en de behoeften van de organisatie waarin je werkt of wilt werken.

Bepaal je koers

Ons uitgangspunt: het begint bij jezelf, hoe beter je jezelf kent en weet wat belangrijk voor je is, des te beter kun je afstemmen op je omgeving en passende keuzes maken. Bepaal je koers en leer wat je nodig hebt om met de uitdagingen om te gaan!

Wil je weten wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen?
Neem contact met ons op voor het vrijblijvend bespreken van de mogelijkheden.

  Ja, ik wil meer weten over loopbaancoaching!

Effectieve loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching gaan over het ontdekken wat bij je past, wat je talenten zijn en hoe je ze kunt inzetten binnen je werkomgeving.

Ook onderliggende zaken als negatieve overtuigingen over jezelf en onverwerkte emoties kunnen aan bod komen, waardoor je je persoonlijke meesterschap ontwikkelt en je waarden en je werk op een lijn komen.

Of je nu net begint in je loopbaan, of wilt doorstarten naar ander werk, wij begeleiden je om inzicht te krijgen in wat het beste bij je past en hoe dat te realiseren. Als basis hiervoor gebruiken we 'De vier elementen voor succesvol doorstarten'.

 


Ik vind dat je me erg prettig begeleid hebt bij mijn loopbaanvragen. Op een erg rustige wijze stond je echt in contact met mij. De methoden die je in hebt gezet sloten ook goed aan bij mijn behoeften op dat moment.
Bastiaan, Uden
---♥---


Door economische en trendgevoelige omstandigheden gaat het bij het bedrijf waar ik werkzaam ben niet goed. Daardoor ben ik gaan nadenken over mijn toekomst en wilde ik gaan onderzoeken wat nou echt bij mij past. Hierin ben ik begeleid door Avila Coaching met het geweldige resultaat dat ik nu druk bezig ben met het oprichten van mijn eigen bedrijf. Het is goed dat iemand je dat extra zetje geeft en met inzichten komt die je zelf over het hoofd hebt gezien. Ik zou iedereen een coach aanbevelen omdat het helpt knopen door te hakken en motiveert door te zetten.
Angelique, Veghel
---♥---


De vier elementen van succesvol doorstarten ontwart mooi een heel proces en maakt het behapbaar. Mij spreekt vooral de positieve en optimistische insteek aan. Alles is leren en ontwikkelen!
Marcel, Den Bosch
---♥---

Internationaal:


Harry helped me by advising/coaching in terms of identifying my strengths and areas of improvement, getting to know about values and steps to take for myself and others. I also benefited by making the decision to move in the right career stream. I know my strong areas and take advantage of these. I am thankful to Harry for all his support and coaching.
Norman, Sheffield (Verenigd Koninkrijk)
---♥---

Verandering is mogelijk! Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor loopbaancoaching in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant)

Voor coaching werken wij bij voorkeur in onze praktijkruimte in Heeswijk-dinther, maar op locatie is ook mogelijk in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Tilburg, Helmond, Zaltbommel, Oss, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).

 

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.