06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Verbindend onderhandelen

Tweedaagse training van Avila coaching die je helpt om succesvol te onderhandelen; voor betere samenwerking, thuis en op het werk!

Of het nu gaat om onderhandelingen met een externe partij of samenwerken binnen je organisatie, onderhandelen doen we dagelijks.

Je moet bijvoorbeeld een opdracht uitvoeren binnen een strak tijdskader, maar bent afhankelijk van de medewerking van collega’s.

Je wilt een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding bedingen met een externe partij.

Er moeten belangrijke beslissing worden genomen door je team of je wilt met je partner afspraken maken over samen opvoeden of taakverdelingen in huis. De verbinding met anderen, klanten, collega's of familie wordt sterker waardoor je kans op succes groter wordt.

Over deze cursus

Aantal cursusdagen: 2
PE-punten tolken en vertalers: 12
Data: Zie de agenda


Verbindend onderhandelen heeft me enorm geholpen in de samenwerking op mijn werk en in ons gezin.
Nico, Vught
---♥---

Verschillende behoeften en belangen zijn niet langer een belemmering in de samenwerking, maar leiden vaak tot onverwachte, creatieve oplossingen die plezier en energie geven.
Joke, Veghel
---♥---

Onderhandelen doe je overal

Zodra je met mensen omgaat, kom je verschillen tegen, zowel zakelijk als privé. Hoe kun je dat oplossen op een manier die voor alle partijen akkoord is en zelfs voordeel voor iedereen biedt, ook op de lange termijn? Verbindend onderhandelen is een methodiek die je in elke onderhandelingssituatie kunt toepassen, op kleine en grote schaal. Bij verschillende standpunten, een conflict of tegengestelde belangen die niet zomaar opzij gezet kunnen worden en als de verschillende standpunten niet met elkaar verenigbaar lijken te zijn.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:
 

  Mail Avila coaching

 

Beter samenwerken door win-win situaties

Als het gaat om kwesties die belangrijk genoeg zijn om er tijd voor uit te trekken en te zoeken naar een oplossing die voor beiden (of alle partijen) oké is; dan is Verbindend onderhandelen een uitstekend instrument om een win-win situatie te creëren. Verbindend onderhandelen gaat dieper in op de belangen en positieve intenties van beide partijen. Vanuit de welwillende houding die hierbij ontstaat en de extra informatie die je krijgt gaat u op zoek naar creatieve oplossingen waar iedereen van profiteert. De methode sluit aan op de principes van The Harvard Negotiation Project en de methode Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie) van Marshall Rosenberg.

Avila coaching is het instituut bij uitstek voor cursussen op het gebied van communicatie en bewustwording. Wij organiseren regelmatig trainingen Verbindend communiceren / Geweldloze communicatie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). 

Op aanvraag kunnen wij ook trainingen op locatie verzorgen in de regio Venray en America (gemeente Horst aan de Maas).

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.