06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Andrea-en-Harry

Voor ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt

Dandelion

Coaching, psychosociale therapie & hypnotherapie

Strand

Voor heling en welzijn

Over ons

Avila coaching wordt geleid door Andrea Luijten en Harry Vos. Wij werken in het Brabantse Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze en in het Limburgse America, gemeente Horst aan de Maas. Op deze pagina stellen we ons graag aan je voor.

Andrea Luijten

AndreaAndrea is moeder van een volwassen zoon en heeft een veelzijdige ervaring als docent/trainer, zelfstandig ondernemer, NLP-coach en trainer, hypno- en psychotherapeut (Ericksoniaanse en klassieke hypnose) en Triskelbehandelaar.

Emotionele problemen aanpakken bij de oorzaak

Merk je dat je emoties als angst of machteloosheid je soms helemaal overrompelen of heb je stress met veel gepieker en misschien ook nog last van je lijf? Als jij je klachten bij de oorzaak wil aanpakken, zodat je jezelf vrij kunt maken van de negatieve spiraal van machteloosheid en somberheid of boosheid, dat ben je bij Andrea aan het goede adres. Je leert omgaan met je emoties en onverwerkte zaken aan te pakken. Hierdoor kun je beter voor jezelf zorgen, voel je je lekkerder in je vel en ga je met meer plezier door het leven.

Veranderen via het onderbewuste

Hypnotherapie helpt je te communiceren met het onderbewuste, zodat je 'als vanzelf' verandert, zonder dat er veel wilskracht voor nodig is. Deze aanpak helpt als je dingen doet die je niet meer wilt, zoals bijvoorbeeld van 'snacken' tot eetverslaving of van alsmaar bevestiging vragen tot relatieverslaving, of altijd maar bezig zijn voor anderen en niet aan jezelf toekomen. Zij heeft de Triskelmethode voor heling vanuit de praktijk ontwikkeld. In deze methode wordt naar de oorzaak van het probleem gegaan, waarna heling plaatsvindt door transformatie van belemmerende patronen en het integreren van verborgen delen van de persoonlijkheid. Haar begeleiding is gericht op stevig in je schoenen komen te staan en een diepe acceptatie van jezelf.

Meer over de Triskelmethode    

 "Ik geloof in de kracht van bewustwording en integratie en ik werk vanuit een holistische visie (lichaam en geest zijn een geheel). Zodra mensen schaduwkanten van zichzelf gaan ontdekken, kunnen ze die gaan onderzoeken en een plaats geven. Als de positieve intenties en behoeften ervan worden vervuld ervaren mensen meer harmonie in zichzelf en werken ze zichzelf niet meer (onbewust) tegen. Heling vindt plaats door gebruik te maken van hulpbronnen, positieve ervaringen en kwaliteiten waarover mensen beschikken. Je leert jezelf te ondersteunen in plaats van te saboteren. Door jezelf te helen kun je je kwaliteiten inzetten, je krachtig en vrij voelen, creatief zijn en je dromen waarmaken."

 

Opleidingen

Onder andere:

 • NLP-master practitioner - Vidarte
 • NLP-trainer - Arcturus
 • Hypno-psychotherapeut - NVTH (Hypenzo)
 • Practitioner of Ericksonian Hypnosis (NYTI/NLP - Anné Linden)
 • Hypnose Master Practitioner (Response)
 • Psychosociale basiskennis (PSBK)
 • EMDR - Educas
  Eerstegraads lerarenopleiding Engels en tweedegraads lerarenopleiding Spaans
 • Fotografie

Als docent en lid van de onderwijscommissie verbonden aan HypenZo, hét opleidingsinstituut voor hypnotherapeuten.

Logo HypenZo


Andrea is in staat heel snel tot de kern door te dringen
. Ze komt er achter wat er werkelijk in je omgaat of dwars zit en waar ik in mijn geval al heel lang mee rond liep. Door de lading van de emotie te halen, is het haar ook gelukt om me in korte tijd van mijn lichamelijke klachten af te helpen; geweldig!
Joan, Heesch

---♥---

 

Harry Vos

HarryHarry is vader van vijf kinderen en werkte tot 2010 in het bedrijfsleven in gevarieerde functies als trainer, manager, consultant en (project)adviseur. Binnen Avila coaching werkt hij als talentmanager en levenscoach met o.a. Verbindend communiceren (geweldloze communicatie), NLP-interventies, hypnose (Ericksoniaans en klassiek), conflict- en relatiebemiddeling, Triskelmethode, loopbaanbegeleiding, mindfulness en ritueelbegeleiding.

Herstel van vitaliteit

Merk je dat je vastgelopen bent, stress ervaart, geen fut hebt of geen voldoening meer haalt uit relaties of werk? Je zou wel anders willen maar je weet niet hoe. Harry helpt je om overzicht te krijgen en te ontdekken waar het in wezen omgaat. Hij ondersteunt je naar inzicht in wat je nodig hebt en wat voor jou belangrijk is. Vervolgens helpt hij je met de juiste stappen te maken om meer energie, welzijn en voldoening in je leven te realiseren. Je ontwikkelt jezelf naar zelfstandigheid en meer plezier in wat je doet.

Harry richt zich in zijn werk op het bevorderen van gezondheid en vitaliteit en het herstel van relaties door verwerking, betekenisgeving en het (re)activeren van vitaliteit en persoonlijke kracht. Hij werkt vanuit het bewustzijn van de diversiteit van mensen, rollen en gevoelens en een open, gastvrije houding voor alles wat er aanklopt op de deur van de aandacht.

Jezelf zijn

"Ik geloof dat wij mooie mensen zijn en ons altijd kunnen ontwikkelen. Als mensen met een hulpvraag bij mij komen ga ik ervan uit dat ze zichzelf mogen zijn, ze zijn alleen ergens in vastgelopen. Als mensen vastlopen in patronen van denken, voelen en doen, kunnen zich niet goed aanpassen aan de veranderende omstandigheden in hun leven. Ik help hen deze patronen te ontdekken, er betekenis aan te geven en ze te doorbreken of flexibeler te maken. Daardoor ontstaan er nieuwe perspectieven en ontwikkelingsmogelijkheden, die beter passen bij wat het leven nu van hen vraagt. Met als uiteindelijk doel meer vitaliteit, meer levensgeluk en betere relaties."

 

Opleidingen

Onder andere:

 • NLP-master practitioner (Vidarte)
 • Practitioner of Ericksonian Hypnosis (NYTI/NLP - Anné Linden)
 • Hypnose Master Practitioner (Response)
 • Transactionele Analyse 1-0-1 (P.R.O. Academie)
 • Psychosociale basiskennis (PSBK)
 • Mindfulness Meditation Teacher Certification (Nangten Menlang)
 • EMDR (Educas) 

Als docent en bestuurslid verbonden aan HypenZo, hét opleidingsinstituut voor hypnotherapeuten.

Logo HypenZo


Het is geweldig om met Harry te werken.
Hij is in staat om mensen te verbinden in vaak moeilijke omstandigheden en te motiveren en te coachen in de goede richting.
Joris, Den Bosch

---♥---

 Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties::

 
 
 

 

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.