Stressvermindering en emotionele balans met de Triskelmethode

Jezelf vrij maken van belemmerende patronen, je angst de baas en grip op je stress krijgen!

De helende kracht van je emoties

Wil je meer voldoening en gezondheid in je leven? Dat kun je zelf leren. De essentie van de Triskelmethode is transformatie van onverwerkte emotionele gebeurtenissen (traumatische gebeurtenissen of periodes in je leven), integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Via je onderbewuste pak je problemen bij de oorzaak aan. Een stap naar meer voldoening in je leven en werk, verbinding met jezelf en anderen.

 

   

 

Met de Triskelmethode leer je de psycho-emotionele oorzaken van emotionele en fysieke klachten aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling.

Deze cursus geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!

"Fijne training met inzicht en ervaren; ik word niet meer zo snel geraakt en voel me meer thuis bij mezelf! Yolanda, Heeswijk-Dinther (Bernheze)

"Mijn emoties zijn niet meer zo overweldigend en ik kan ook veel beter mijn grenzen aangeven. Voel me vitaler. Marieke, Berlicum (Sint-Michielsgestel)

"Met de triskeltraining heb ik mijn burn-out overwonnen." Tim, Veghel (Meierijstad)

 

Klik hier voor de gratis Triskelheling-meditaties:

 

 

 

De helende kracht van je emoties – Introductiedag Triskelmethode

Angst de baas en grip op je stress

We worden voor het grootste gedeelte gestuurd vanuit ons onderbewuste. Het goede nieuws is dat je hier invloed op kunt hebben. Waar het hoofd en het hart niet op een lijn zijn ontstaan blokkades en spanningen. In de introductiedag van de Triskelcursus maak je kennis met deze zelfhulpmethode voor heling en welzijn. Je leert communiceren met je onderbewuste en je emotionele lading, d.w.z. emoties en stress die bij herinneringen uit het verleden horen, te verwijderen. Daardoor kun je je dagelijkse stress loslaten, krijg je grip op je emoties en bevorder je je gezondheid.

 

Onderdelen zijn:

  • Kennis van de werking van de drie breinen en bewustzijnslagen
  • Inzicht in eigen functioneren, stress en emotionele lading
  • Emotionele lading herkennen en neutraliseren; herstellen van balans
  • Vriendschap sluiten met je emoties
  • Verankeren van hulpbronnen

 

Interesse? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende training en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Triskelmethode basistraining

In de basistraining Triskelmethode leer je hoe je zelf je eigen onverwerkte emoties en spanningen in je lichaam kunt helen. Je pakt de problemen, of ze nu emotioneel of fysiek zijn, bij de bron aan. En dat is meestal in het onderbewuste. Je denken, voelen en doen worden voor een groot deel gestuurd vanuit je onderbewuste en met deze methode leer je om daar vat op te krijgen zodat saboterende patronen, blokkades en negatieve spiralen daadwerkelijk aangepakt worden. Je krijgt steeds meer inzicht in je overlevingsmechanismen en hoe negatieve lading uit het verleden je welzijn en gezondheid ondermijnen. Door het verwijderen van blokkerende lading geef je ruimte aan het zelfhelende vermogen van het lichaam en ervaar je meer vrijheid in je leven. Je leert de taal van het onderbewuste, de toepassing van hypnose, en door middel van trance te communiceren met je onderbewuste. 

 

Opbouw van de Triskeltraining

De basistraining volgt op de eendaagse training De helende kracht van je emoties en bestaat uit drie modules van telkens twee dagen. Het accent in module I ligt op transformatie van patronen en heling van emotionele verwondingen. In module II staat integratie centraal. Je leert de positieve intentie achterhalen van delen van je persoonlijkheid en deze vanuit heelheid met elkaar in harmonie te brengen. Module III is gericht op scheppend sturen. In deze dagen breng je alle onderdelen samen, waardoor je een leven met welzijn, groei en zingeving vorm kunt geven.

 

De training is te volgen als eendaagse introductiedag voor zelfhulp, eventueel gevolgd door achtereenvolgens individuele modules van de basistraining of als complete basistraining van in totaal 7 dagen. Je leert meerdere manieren van communiceren met je onderbewuste, naar de pijn toe durven gaan, vriendschap sluiten met je emoties, hulpbronnen verankeren, dieper inzicht in je eigen communicatie- en gedragspatronen, empathie voor jezelf en de ander, de kracht van gedachten en symbolen, trancetaal en heling van onverwerkte zaken en heelheid en liefde voor jezelf. In de loop van de training ontstaat steeds meer verdieping. De training is praktijkgericht en bestaat steeds uit een afwisseling van theorie, oefeningen, en demonstraties en eindigt met een evaluatie.

 

Wij hebben een extra dag ingevoegd waarin je kunt leren spiertesten (toegepaste kinesiologie). Dat wil zeggen informatie krijgen vanuit je onderbewuste via je lichaam. Je meet hierbij de verschillen in spierspanning. Je spieren verzwakken wanneer er emotionele lading is of een innerlijke conflict bij een bepaald onderwerp. Deze techniek kun je toepassen bij jezelf en bij anderen, bijvoorbeeld voor therapeuten in hun eigen praktijk.

 

Interesse? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende training en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Dag Omschrijving
1

Introductiedag Triskelmethode
Zelfhulp: De helende kracht van je emoties

2

Triskelmethode basistraining, blok I
Transformatie; Angst de baas en grip op je stress 

3
4

Triskelmethode basistraining, blok II
Integratie; Van overleven naar herstel en groei 

5
6

Triskelmethode basistraining, blok III
Sturend scheppen van je gewenste toekomst

7
  8  

Optionele training Toegepaste kinesiologie
Leren spiertesten in één dag

 

Deze trainingen zijn ook geschikt voor therapeuten die de Triskelmethode in hun praktijk willen toepassen.

 

Wij organiseren regelmatig trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatie & samenwerking in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) en op locatie voor zakelijke klanten. De praktijk is goed te bereiken met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Den Dungen, Berlicum, Middelrode, Veghel (Meierijstad), Sint-Michielsgestel, Uden, Heesch, Nistelrode en Vorstenbosch. Wij kunnen ook op locatie trainingen verzorgen in de regio Den Bosch, Zaltbommel, Oss, Nijmegen, Eindhoven, Helmond, Weert, Tilburg, Breda.