06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

De helende kracht van je emoties

Je angst de baas worden en grip op je stress krijgen!

Jezelf vrij maken van belemmerende patronen.

Voor stressvermindering, betere gezondheid, emotionele balans en meer eigenliefde in je leven!

Over deze cursus

Aantal cursusdagen: 1
PE-punten tolken en vertalers: 6
Data: Zie de agenda

Wil je meer voldoening en gezondheid in je leven? Lekker in je vel? Dat kun je zelf leren door vriendschap te sluiten met je emoties en te luisteren naar wat je lichaam je te vertellen heeft. Onze training De helende kracht van je emoties start met een introductiedag, waarin je de emotionele balansoefening leert om je stress te verminderen en beter voor jezelf te zorgen. Je maakt kennis met de Triskelmethode. Daarna volgen drie modules van telkens twee lesdagen. De essentie van deze methode voor heling en welzijn is transformatie van onverwerkte emotionele gebeurtenissen (traumatische gebeurtenissen of periodes in je leven), integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Via je onderbewuste pak je problemen bij de oorzaak aan. Een stap naar meer voldoening in je leven en werk, verbinding met jezelf en anderen.

Je leert de psycho-emotionele oorzaken van emotionele en fysieke klachten aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling.

Deze cursus geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!

 


Fijne training met veel inzicht en ervaren; ik word niet meer zo snel geraakt en voel me meer thuis bij mezelf!
Yolanda, Heeswijk-Dinther (Bernheze)
---♥---


Mijn emoties zijn niet meer zo overweldigend en ik kan ook veel beter mijn grenzen aangeven. Ik voel me vitaler.
Marieke, Berlicum
---♥---


Met de training De helende kracht van je emoties heb ik mijn burn-out overwonnen.
Tim, Veghel (Meijerijstad)
---♥---

 

 

 

Introductiedag De helende kracht van je emoties

Angst de baas en grip op je stress

We worden voor het grootste gedeelte gestuurd vanuit ons onderbewuste. Het goede nieuws is dat je hier invloed op kunt hebben. Waar het hoofd en het hart niet op een lijn zijn ontstaan blokkades en spanningen. In de introductiedag maak je kennis met verschillende instrumenten om je stress te verminderen en beter voor jezelf te zorgen. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten. Je zet de eerste stappen naar communiceren met je onderbewuste en je leert je emotionele lading, d.w.z. emoties en stress die bij herinneringen uit het verleden horen, te verwijderen. Daardoor kun je je dagelijkse stress loslaten, krijg je grip op je emoties en bevorder je je gezondheid. De training sluit aan bij het boek De helende kracht van je emoties.

Interesse? Kijk in de agenda voor de eerstvolgende training.


Naar de agenda    

Je leert

  • Kennis van de werking van de drie breinen en bewustzijnslagen
  • Inzicht in eigen functioneren, stress en emotionele lading
  • Emotionele lading herkennen en neutraliseren; herstellen van balans
  • Vriendschap sluiten met je emoties
  • Verankeren van hulpbronnen

Lees ook ons boek

 
 
Boek De helende kracht van je emoties
 
 


Basistraining De helende kracht van je emoties

In de basistraining, vervolg van de introductiedag, leer je hoe je zelf je eigen onverwerkte emoties en spanningen in je lichaam kunt helen. Je pakt de problemen, of ze nu emotioneel of fysiek zijn, bij de bron aan. En dat is meestal in het onderbewuste. Je denken, voelen en doen worden voor een groot deel gestuurd vanuit je onderbewuste en met deze methode leer je om daar vat op te krijgen. Daarmee pak je saboterende patronen, blokkades en negatieve spiralen daadwerkelijk aan. Je krijgt steeds meer inzicht in je overlevingsmechanismen en hoe negatieve lading uit het verleden je welzijn en gezondheid ondermijnen. Door het verwijderen van blokkerende lading geef je ruimte aan het zelfhelende vermogen van het lichaam en ervaar je meer vrijheid in je leven. Je leert de taal van het onderbewuste, de toepassing van hypnose, en door middel van trance te communiceren met je onderbewuste. 

Opbouw van de basistraining De helende kracht van je emoties

De basistraining volgt op de eendaagse introductiedag. Het vervolg bestaat uit drie modules van telkens twee dagen. Het accent in module I ligt op transformatie van patronen en heling van emotionele verwondingen. In module II staat integratie centraal. Je leert de positieve intentie achterhalen van delen van je persoonlijkheid en deze vanuit heelheid met elkaar in harmonie te brengen. Module III is gericht op scheppend sturen. In deze dagen breng je alle onderdelen samen, waardoor je een leven met welzijn, groei en zingeving vorm kunt geven.

De training is te volgen als eendaagse introductiedag voor zelfhulp, eventueel gevolgd door achtereenvolgens individuele modules van de basistraining of als complete basistraining van in totaal 7 dagen. Je leert meerdere manieren van communiceren met je onderbewuste, naar de pijn toe durven gaan, vriendschap sluiten met je emoties, hulpbronnen verankeren, dieper inzicht in je eigen communicatie- en gedragspatronen, empathie voor jezelf en de ander, de kracht van gedachten en symbolen, trancetaal en heling van onverwerkte zaken en heelheid en liefde voor jezelf. In de loop van de training ontstaat steeds meer verdieping. De training is praktijkgericht en bestaat steeds uit een afwisseling van theorie, oefeningen, en demonstraties en eindigt met een evaluatie.

 

Dag

Omschrijving

1

Introductiedag 
Zelfhulp: De helende kracht van je emoties

2

Basistraining, blok I
Transformatie; Angst de baas en grip op je stress 

3
4

Basistraining, blok II
Integratie; Van overleven naar herstel en groei 

5
6

Basistraining, blok III
Sturend scheppen van je gewenste toekomst

7

Avila coaching is het instituut bij uitstek voor cursussen op het gebied van communicatie en bewustwording. Wij organiseren regelmatig trainingen Verbindend communiceren / Geweldloze communicatie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). 

Op aanvraag kunnen wij ook trainingen op locatie verzorgen in de regio Venray en America (gemeente Horst aan de Maas).

 

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.