06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Angstig

Stress, spanningen, onrust, piekeren, paniekaanvallen of slapeloosheid? 
Als je veel twijfelt, je onzeker en onveilig voelt, ongemakkelijk in gezelschap of alles perfect wilt doen, dan spelen onderliggende angsten een rol.

Kun je bijna niet stoppen met oplossingen bedenken voor alles wat op je pad komt?

Maak je je zorgen en ben je bang dat het fout gaat? Wil je voortdurend controle en de touwtjes continu in handen houden? Onrust in je lijf?  Met onze coaching en therapie kun je je angst, paniek of fobie overwinnen. Ook gespannen spieren die klachten als nekpijn, rugpijn, hoofdpijn worden vaak veroorzaakt door angsten en stress.

Angst de baas en grip op je stress

Soms wordt je leven te veel bepaald doordat je bang bent. Het kan om een specifieke angst gaan, zoals een fobie, pleinvrees of vliegangst, maar het kan zich ook uiten in onzekerheid, sociale angst, bang voor afwijzing, perfectionisme of faalangst. En dan kun je niet meer goed ontspannen en genieten van het leven.

Als je er in je eentje niet meer uitkomt dan helpen wij je graag om je problemen bij de oorzaak aan te pakken en oplossingen te vinden die blijvend zijn. Dat kan met coaching, therapie & training.


Ik ervaar meer rust, slaap beter en heb meer energie.
Ben goed in contact met mijn lijf.

Bert, Schijndel
---♥---

Angst als oorzaak

Angst kan zich op allerlei manieren uiten. Herken je deze symptomen:

- Piekeren en veel zorgen maken
- Ongemakkelijk in gezelschap, sociale onzekerheid
- Onzekerheid, twijfelen
- Slecht slapen
- Paniekaanvallen
- Overdreven controleneiging
- Perfectionisme, faalangst
- Onrust in je lijf, spanningen
- Fysieke klachten
- Fobie of specifieke angst als vliegangst, pleinangst
- Dwangmatig gedrag

  Ja, ik wil meer welzijn!

 

 

Effectieve therapie

Je raakt meer vertrouwd met je emoties, je zorgen, twijfels en angsten, en je leert ze te verzachten en te (ver)dragen. Door acceptatie van wat er is, ga je leren loslaten met zachtheid naar jezelf. Je leert je hoofd leeg te maken en je te ontspannen. Je raakt vertrouwd met je gevoelens en behoeften en je kunt jezelf beter geven wat je nodig hebt.

Ook onderliggende zaken als negatieve overtuigingen over jezelf, onverwerkte emoties en trauma worden aangepakt, waardoor je meer rust en vertrouwen in jezelf ervaart en met meer vertrouwen in het leven staat.


 "Ik hoef niet meer overal controle over te hebben, geen malende gedachten, veel rustiger nu!"
Tineke, Heesch (Bernheze, Noord-Brabant)
---♥---

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) of America (Horst aan de Maas, Limburg).

Verandering en herstel zijn wél mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk, afhankelijk van je zorgpolis.

Lees ook ons boek De helende kracht van je emoties

 Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties::

 
 
 

 

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.