06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Hypnotherapie

Wij gebruiken hypnose of hypnotische trance om naar de oorzaak van je klachten te gaan. Heb je stress, ben je somber of word je soms overweldigd door je emoties? Heb je last van je lijf? Met hypnotherapie kunnen psychische en emotionele problemen en somatisch onverklaarde lichamelijke klachten (SOLK) bij de oorzaak worden aangepakt. 

Wetenschapplijk bewezen

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie en is een wetenschappelijk bewezen (evidence based) methode. Omdat je klachten bij de oorzaak aanpakt, kun je negatieve patronen, emoties en overtuigingen ombuigen naar meer welzijn en kom je lekker in je vel te zitten. 

Voor traumaverwerking en gedragsverandering, die ook effectief bij fysieke klachten, zoals prikkelbare darmsyndroom, benauwdheid en hoofdpijn en ter ondersteuning bij gediagnosticeerde ziektes. Problemen worden in een diepere laag, in het onderbewuste, aangepakt, met blijvende resultaten. 

Je onderbewuste bepaalt voor 95% je gedrag. Als je wilt echt wilt veranderen en zaken bij de oorzaak wilt aanpakken is hypnose zeer effectief. Bij hypnotherapie is je aandacht is naar binnen gericht en je maakt contact met een diepere laag in jezelf, je onderbewuste, waar de therapie plaatsvindt. Met hypnose wordt toegang tot het onderbewuste mogelijk en kunnen mentale, emotionele en fysieke klachten bij de oorzaak worden aangepakt. Met hypnotherapie krijg je grip op je emoties en helpt je je gedrag te veranderen, negatieve patronen te doorbreken, waardoor je vrij wordt om je eigen koers te bepalen.

Effectief

Hypnotherapie kan effectief worden ingezet bij de behandeling van een grote variatie van klachten.

Zoals:

 • angsten, stress
 • aanhoudende somberheid, depressie
 • ongewenste gewoonten zoals roken en eetverslaving
 • afvallen, aanpakken van emotie-eten
 • relatieproblemen, relatieverslaving, co-dependentie
 • emotionele problemen
 • verwerken van trauma's
 • hoofdpijn, migraine
 • hartkloppingen
 • spierpijnen, nekpijn, rugpijn
 • maag- en darmproblemen, prikkelbare darmsyndroom (PDS)
 • fibromyalgie
 • als mentale ondersteuning bij gediagnosticeerde ziektes
 • ter versterking van het immuunsysteem

 

 

 "Vanaf vorige week lukt het me ineens vrij eenvoudig om niet meer te snacken. Ik vul nu iedere dag in met zaken die me blij maken. Ik neem meer tijd voor mezelf. Er is heel veel ten goede veranderd en ben daarvoor heel dankbaar!"
Saskia, Sint-Michielsgestel (Noord-Brabant)
---♥---
 

 

  Ja, ik wil meer welzijn!

Sleutel tot je onderbewuste

Wij zijn hypnotherapeuten en werken o.a. met Ericksoniaanse hypnose. Deze zijn ontwikkeld door Milton Erickson en vormen een doorbraak in het therapeutisch werk. Het is een vriendelijke, respectvolle en ethische benadering om met het onbewuste van mensen te communiceren. Het helpt je om je onbewuste wijsheid en kracht bewust toe te passen in je leven. Afhankelijk van de vraag zetten wij hypnose in als een op zichzelf staande behandelmethode of als ondersteuning bij andere methoden.


 "De hypnotherapie en andere psychotherapeutische methoden heeft mij geholpen zaken uit het verleden te verwerken. Ik word niet meer zo overspoeld door mijn emoties en ik sta nu met meer zelfvertrouwen in het leven. Ongelooflijk hoeveel lichter ik me nu voel"
Marieke, Veghel (Meierijstad, Noord-Brabant)
---♥---

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) of America (Horst aan de Maas, Limburg).

Verandering en herstel zijn wél mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk, afhankelijk van je zorgpolis.

Lees ook ons boek De helende kracht van je emoties

 Wij zijn lid van de volgende beroepsorganisaties::

 
 
 

 

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.