Agenda

Cursussen voor betere relaties, communicatie en samenwerking, grip op je emoties en persoonlijke ontwikkeling

Hieronder zie je de agenda van de geplande trainingen met open inschrijving. Tarieven zijn per persoon voor particulieren en zzp'ers. 

Tolken en vertalers: klik hier voor PE-informatie. Voor groepen en zakelijke tarieven: vraag een vrijblijvende offerte.

November

26 & 27 november 2021

Verbindend onderhandelen (2 dagen)

Win-win situatie thuis en op het werk

De methode sluit aan op de principes van The Harvard Negotiation Project en de methode Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie) van Marshall Rosenberg. Verbindend onderhandelen gaat dieper in op de belangen en positieve intenties van beide partijen. Dit geeft je een krachtig instrument om constructief te onderhandelen voor goede relaties en klantenbinding.
Data: 26 en 27 november

Tijd: 10.00 – 17.15 uur
2 dagen € 260,- incl. btw (€ 214,88 ex. btw)

Lees meer >>

Januari

10 januari 2022

Eendaagse training De helende kracht van je emoties

Angst de baas en grip op je stress

Pieker je veel? Of word je soms overweldigd door je emoties? In deze dag leer je luisteren naar wat je emoties je te vertellen hebben en je stress te verminderen. Daardoor kun je beter voor jezelf zorgen en kom je weer lekker in je vel.

Inzicht in eigen functioneren, werking van de hersenen en praktische instrumenten om jezelf weer in balans te brengen. Je maakt kennis met de Triskelmethode voor heling en groei. Lees ook het boek De helende kracht van je emoties.

Tijd: 10.00 - 17.00 uur

€ 97,50 incl. btw. (€ 80,58 ex. btw)

Lees meer >>

21 januari & 11 februari 2022

Territoriumleer - Vervolg basistraining Verbindend communiceren

Verdiepingsdagen Verbindend communiceren

Als je samenwerkt en samenleeft met anderen, kan het soms schuren, word je onrustig of raak je geïrriteerd. Bemoeien, betuttelen of overvraagd worden heeft allemaal te maken met grenzen.

Je wordt bewust van je eigen stijl en krijgt tools om effectief gezonde grenzen te stellen. Je leert om beter te luisteren naar de signalen van je lichaam, je van daaruit bewust te worden van waar het in de kern om gaat en daarover zelfverzekerd te communiceren. 

Tijdens deze verdiepingsdagen krijg je inzicht in het effect van het menselijk territoriumgedrag, dat ons vanuit het onderbewuste stuurt om onze gevoelens en behoeften te vervullen. De automatische reacties om ons gebied te verdedigen, af te bakenen of groter te maken beïnvloeden onze gevoelens en behoeften op het gebied van identiteit, veiligheid en vrijheid. En daarmee zijn het ook belangrijke aspecten in de samenwerking met anderen.

Wij hebben de territoriumleer ingebed in de methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

Tijd: 10.00 – 17.15 uur
€ 260,- incl. btw (€ 214,88 ex. btw)

Lees meer >>

Maart

Start 11 maart 2022

Basistraining Verbindend communiceren (5 dagen)

Verbinding met jezelf én de ander!

Voel je je alleen of heb je veel ruzies in je relatie? Stroeve samenwerking thuis of op het werk? Verbindend communiceren helpt je meer plezier in je relaties en betere samenwerking te krijgen. Stop met telkens aanpassen voor de lieve vrede en jezelf opofferen. Opkomen voor jezelf op een manier waarbij afstand of conflict ontstaat is niet meer nodig.

Je wordt vanuit de taal van verbinding bewust van wat je nodig hebt en leert het helder en effectief te communiceren. Je ontwikkelt meer zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Tegelijkertijd verbeter je de verbinding met de ander, waardoor wederzijds begrip ontstaat. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen.

Wereldwijd gebruikte methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

Data: 11 en 18 maart, 1 en 15 april, 13 mei

Tijd: 10.00 - 17.00 uur.

Volledige basistraining van 5 dagen € 590,- incl. btw (€ 487,60 ex. btw) 

Lees meer >>

-

Aanmelden

Wil je meedoen aan een van onze cursussen?

Voor jouw gemak kun je kiezen uit meerdere mogelijkheden om je aan te melden:

  1. Aanmelden via e-mail
    Vermeld de cursus waaraan je wilt meedoen en wij reageren zo snel mogelijk.
  2. Aanmelden via het aanmeldformulier
    Vul alle gevraagde gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.
  3. Aanmelden via de webwinkel
    Klik op de cursus en volg de stappen op het scherm, op deze manier kun je gemakkelijk meteen afrekenen.

 

Ben je nieuwsgierig naar jouw stijl van communiceren?

Tenzij anders vermeld worden al deze cursussen gegeven in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant). Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Den Bosch en Veghel en met de fiets binnen een straal van ongeveer 10 km: Heesch, Uden, Veghel, Nistelrode, Berlicum, Schijndel, Rosmalen, Vorstenbosch, Middelrode. Wij bieden ook trainingen op locatie binnen de regio Den Bosch, Oss, Zaltbommel, Utrecht, Nijmegen, Weert, Roermond, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda.

"Ik heb dit communicatieproces ontwikkeld als een manier om onze aandacht te richten – het licht van ons bewustzijn te laten schijnen - op plekken waar meer kans is om te vinden wat we zoeken."

Marshall Rosenberg