06-4347 5558  -    info@avilacoaching.nl

Meer welzijn

Zit je klem? Heb je last van piekeren, onzeker gevoel of angsten, verdriet wat blijft hangen, gevoelens van somberheid en zinloosheid, overspannen gevoel of eenzaamheid; dat kan veranderen en je kunt er iets aan doen! 

Psychosomatische klachten

Stress en psychische kwesties spelen vaak een rol bij lichamelijke klachten. Door deze stress en psychische of emotionele problemen aan te pakken maak je de weg vrij voor je herstellend vermogen en vitaliteit.

Vitaliteit

Onze behandelingen helpen je vitaler te worden en je beter te voelen, zowel fysiek als emotioneel.

Contactinformatie

Avila coaching
Gerard Smuldersstraat 32
5966 NT America (Horst aan de Maas) 

Jonker Speelmanstraat 10
5473 CB Heeswijk-Dinther (Bernheze)

   Andrea: 06-4347 5558
   Harry: 06-2113 9270
   info@avilacoaching.nl

 

Bereikbaarheid

Onze praktijk voor coaching en therapie is gevestigd in America (Horst aan de Maas, Noord-Limburg) en Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant). Er is voldoende gratis parkeerruimte in de straat.

Openbaar vervoer
Avila  coaching in America is ook via openbaar vervoer bereikbaar; vanaf station Horst-Sevenum (trein) is het een korte fietsafstand (± 15 minuten) met de OV-fiets.
Avila coaching in Heeswijk-Dinther is bereikbaar met buslijn 158 vanuit Veghel en Den Bosch, of per fiets vanuit Schijndel, Veghel (Meijerijstad), Berlicum, Middelrode, Den Dungen (Sint-Michielsgestel), Heesch, Nistelrode, Vorstenbosch en Uden.