Agenda

Betere communicatie, samenwerking en bewustwording. Dat kun je leren!
In 2020 bestaan we 10 jaar en dat vieren we met allerlei leuke acties en aanbiedingen. Kijk op LinkedIn  headerlinkedinen Facebook  headerfacebookvoor onze deelactie! Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de training.

Tolken en vertalers: klik hier voor PE-informatie. Hieronder zie je de agenda van de geplande trainingen met open inschrijving. Tarieven per persoon voor particulieren en zzp'ers. Voor groepen en zakelijke tarieven: vraag een vrijblijvende offerte.
 

   

Februari

1 + 8 februari

Verbindend onderhandelen

Op basis van Excellent negotiation (Harvard school of Law) en Verbindend communiceren

De bewezen methode die aan Harvard (VS) is ontwikkeld is nu samengevoegd met Verbindend communiceren de wereldberoemde methode van Marshall Rosenberg. Met deze principes krijg je betere onderhandelingsresultaten. Je leert opkomen voor jezelf en tegelijkertijd de relatie goed te houden. Betere samenwerking met opdrachtgevers of andere zakelijke contacten, maar ook thuis binnen je eigen kring, want onderhandelen doe je overal.

Tweedaagse training. Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 240,00 incl. btw. (€ 198,35 ex. btw)

 

10 februari

Mindful Endergy Training

Mindfulness - Mindful Energy Training

Mindful in beweging komen

Kom tot rust, ontwikkel een gezonde verstandhouding met de tijd en ervaar elke nieuwe dag als een uitnodiging om bewust aanwezig te zijn. Bewustwording, theorie en oefening. Voor minder stress en meer rust en vitaliteit.

Cursus van 5 avonden. Tijd: 19.30 - 21.30 uur. Overige data: 17 februari, 2, 9 en 16 maart

€ 150,00 incl. btw. (€ 123,97 ex. btw)

 

15 februari

Verbindend communiceren

Start van basistraining Verbindend communiceren 

Verbinding met jezelf én de ander!

Meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

Volledige basistraining van 5 dagen € 560,- incl. btw (€ 462,81 ex. btw). Ook te volgen als 2 dagen (Verbindend communiceren I), € 240,- incl. btw (€ 198,35 ex. btw). 

Tijd: 10.00 - 17.00 uur. Overige data: 29 februari (start 9.00), 14 en 20 maart en 4 april. 

 

Maart

7 maart

Boekomslag De helende kracht van je emoties

Eendaagse training De helende kracht van je emoties

Angst de baas en grip op je stress

In deze dag leer je vriendschap te sluiten met je emoties, je stress te verminderen en beter voor jezelf te zorgen. Inzicht in eigen functioneren, werking van de hersenen en praktische instrumenten om jezelf weer in balans te brengen. Je maakt kennis met  Introductie van de Triskelmethode voor heling en groei. Lees ook het boek De helende kracht van je emoties.

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 97,50 incl. btw. (€ 80,58 ex. btw)

 

14 + 20 maart

Verbindend communiceren

Verbindend communiceren II

Verbinding met jezelf én de ander!

Vervolg op VC I

Meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.

2 dagen. Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 240,- incl. btw (€ 198,35 ex. btw). 

 

27 + 28 maart

Triskel

Triskelmethode - Integratie (Module I)

Van overleven naar herstel en groei

In deze twee dagen ligt het accent op transformatie van onverwerkte zaken. Je doorbreekt blokkades en beperkende patronen en helpt je meer en meer vanuit vrijheid te kiezen. Voor meer voldoening en welzijn in je leven. Je leert meer verbinding te maken met je onderbewuste en de snelle zelfhulpmethode toe te passen. Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 195,00 incl. btw. (€ 161,16 ex. btw). Volledige basistraining van 3 modules: € 560,00 incl. btw. (€ 462,81 ex. btw)

 

April

4 april

Verbindend communiceren

Verbindend communiceren III

Conflict is niet meer nodig

Verdiepingsdag, vervolg op VC II

Persoonlijke ontwikkeling, meer vervulling en plezier in je relaties. Betere samenwerking. Helder en effectief communiceren. Dit doe je met empathie in de stappen waarneming, gevoel, behoefte, verzoek. Actief luisteren en spreken, met respect voor elkaar en bewust zijn van wat je samen wilt bereiken zijn hierin belangrijke elementen. Methode van Marshall Rosenberg, ook bekend als Geweldloze communicatie.
Tijd: 10.00 – 17.15 uur
1 dag € 120,- incl. btw (€ 99,17 ex. btw)

 

 

17 + 18 april

Triskel

Triskelmethode - Integratie (Module II)

Van overleven naar herstel en groei

Vervolg op module I

In deze twee dagen ligt het accent op integratie van alles wat er in je leeft, waardoor je meer heelheid en rust in jezelf creëert. Door aanvaarding en zachtheid naar alles wat in je leeft, krijg je meer grip op je gedrag en word je steeds meer je eigen coach. Deze methode helpt je meer en meer vanuit vrijheid te kiezen. Voor meer voldoening en welzijn in je leven. Je leert meer verbinding te maken met je onderbewuste en de snelle zelfhulpmethode toe te passen. Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 195,00 incl. btw. (€ 161,16 ex. btw)

 

Mei

15 + 16 mei

Triskel

Triskelmethode - Sturend scheppen (Module III)

Sturend scheppen van je gewenste toekomst

Vervolg op module II

Vanuit heling van onverwerkte verwondingen en traumatische gebeurtenissen uit het verleden, leer je nu om zelfstandig met trancewerk een toekomst te visualiseren met meer welzijn en gezondheid. Door transformatie, integratie en heling leer je je eigen richting te vinden en jouw unieke pad van groei en zingeving te volgen. Je brengt de drie bewustzijnslagen op een lijn en zet alle delen van je brein in voor een krachtige creatieve invloed op je welzijn, je omgeving en een meer gewenste toekomst.Deze training is ook geschikt voor therapeuten die deze technieken in hun praktijk willen toepassen.

Tijd: 10.00 - 17.15 uur

€ 195,00 incl. btw. (€ 161,16 ex. btw)

 

 

 

 
Ben je nieuwsgierig naar jouw stijl van communiceren?

Tenzij anders vermeld worden al deze cursussen gegeven in onze praktijkruimte in Heeswijk-Dinther, gemeente Bernheze (Noord-Brabant). Onze praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Den Bosch en Veghel en met de fiets binnen een straal van ongeveer 10 km: Heesch, Uden, Veghel, Nistelrode, Berlicum, Schijndel, Rosmalen, Vorstenbosch, Middelrode. Wij bieden ook trainingen op locatie binnen de regio Den Bosch, Oss, Zaltbommel, Utrecht, Nijmegen, Weert, Roermond, Eindhoven, Helmond, Tilburg, Breda.


Speciale prijs Verbindend communiceren - Geweldloze communicatie

In een tijd  met toenemende vragen rondom menselijkheid en geweld vinden wij het belangrijk om de boodschap van Verbindend communiceren zo breed mogelijk te verspreiden tegen lage kosten. Als je interesse hebt in deze trainingen maar de kosten toch nog een belemmering voor je zijn neem dan contact met ons op; we proberen daarvoor dan samen een oplossing bedenken.

 

"Ik heb dit communicatieproces ontwikkeld als een manier om onze aandacht te richten – het licht van ons bewustzijn te laten schijnen - op plekken waar meer kans is om te vinden wat we zoeken."
Marshall Rosenberg