Harry en Andrea boekpresentatie

De helende kracht van je emoties

Angst de baas en grip op je stress

 

Inspiratie- en doeboek

♥ Handvatten om vriendschap te sluiten met je emoties

♥ Meer rust en welzijn in je leven

♥ Persoonlijke groei en spiritualiteit met beide benen op de grond!

♥ Leren communiceren met je onderbewuste

 

 

 

 

Samenvatting

Met dit inspiratie- en doeboek leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling. Daarom heet dit boek ‘De helende kracht van je emoties’.

De essentie ervan is transformatie van onverwerkte zaken, integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Word je angst de baas en krijg grip op je stress voor het duurzaam herstellen van je emotionele en lichamelijke balans.

Klachten op een subtieler bewustzijnsniveau oplossen, waar rationeel denken en handelen tekort schieten. Daarvoor moet je wel weten hoe je je binnenwereld kunt betreden en wat je daar kunt doen. Dit boek geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!

Over de auteurs

Andrea Luijten (1960) werkt als hypno-psychotherapeut, NLP-trainer en coach. Ze houdt ervan haar eigen pad te volgen. Ook in figuurlijke zin. Al vroeg in haar leven raakte ze geïnteresseerd in persoonlijke groei, steeds op een manier die past bij haar eigen wijsheid.

Een levenspad, met vallen en opstaan, waarop ze blijft ontdekken en ook anderen uitnodigt tot het bewandelen van hun eigen weg.

Harry Vos (1957) heeft ruim 30 jaar professionele ervaring als onder andere opleider, manager en coach en is co-auteur van het boek Briljant samenwerken. Sinds 2010 werkt hij vanuit Avila coaching aan welzijsbevordering en vitaliteit. Sleutelwoorden daarbij zijn aandacht, bewustwording, persoonlijke groei, communicatie en relaties:

'Ik geloof dat wij mooie mensen zijn en ons altijd kunnen ontwikkelen.'

 

Download de inleiding van het boek met de mooie aanbevelingen van Eric Schneider en Marten Klaver en de voorwoorden van Andrea en Harry.

Boek De helende kracht van je emoties

 

 

Dank voor het mooie boek en de mooie methode die jullie hebben ontwikkeld. 
Francis, Nistelrode (Bernheze)
---♥---

Een waardevolle aanvulling voor alle therapeuten.

Karin, Eindhoven
---♥---

Geen enkel boek in mijn boekenkast verwoordt onze menselijke opmaak zo duidelijk. 
Herkenning, inzicht en zelf aan de slag naar heling.

Marian, Veghel (Meierijstad)
---♥---

 

Kijk ook eens naar ons aanbod van geleide meditaties € 6,95 per stuk

(tijdelijk alle 7 voor € 42,50):

1. Omgaan met afwijzing
2. Minder stress
3. Beter slapen
4. Stoppen met roken
5. Ondersteuning bij kanker
6. Ontspannen bevallen
7. Ondersteuning bij hartkloppingen

 

Avila coaching, Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant) biedt coaching en therapie op het gebied van emotionele klachten, stress, piekeren, relatieproblemen, burn-out en psychosomatiek. Daarnaast geven wij cursussen in Verbindend communiceren (Geweldloze communicatie), mindfulness, NLP en de Triskelmethode (met de introductiedag De helende kracht van je emoties).

 

Voor coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Eindhoven, Helmond, Oss, Nijmegen, Venlo, Zaltbommel en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).