triskel-rood-blauwTriskelmethode

Voor stressvermindering en emotionele balans
Wil je meer ontspanning en voldoening in je leven? Je oude patronen doorbreken, je angst de baas worden en grip op je stress krijgen! Krachtige methode die je voor jezelf kunt gebruiken en je cliënten in je therapeutische praktijk. Deze methode is een vorm van hypnose die methodieken en principes van o.a. EMDR en NLP bevatten. Dit maakt de Triskelmethode krachtig en zeer effectief, ook voor onverwerkte ervaringen die je je niet meer goed herinnert.

 

De essentie van de Triskelmethode is transformatie van onverwerkte emotionele gebeurtenissen (traumatische gebeurtenissen of periodes in je leven), integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Via je onderbewuste pak je problemen bij de oorzaak aan. Een stap naar meer voldoening in je leven en werk, verbinding met jezelf en anderen.

 

 

 

Effectieve coaching en heling

Met de Triskelmethode leer je de psychische en emotionele oorzaken van emotionele en fysieke klachten aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling. Deze methode geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn!

Bij de begeleiding in onze therapeutische praktijk gebruiken wij de principes en technieken van deze methode voor de verwerking van onverwerkte emoties en transformatie van beperkende overtuigingen.

 

 

Mijn emoties zijn niet meer zo overweldigend en ik kan ook veel beter mijn grenzen aangeven.
Marieke, Den Bosch
---♥---

Ik ben er nu heel bewust van dat ik mijn gevoelens en wat mijn lijf zegt serieus moet nemen. Klinkt eindelijk heel logisch maar dat was toch een ver-van-mijn-bed show.
Saskia, Middelrode (Sint-Michielsgestel)
---♥---

Met de basistraining heb ik mijn burn-out overwonnen. Door werken met het onderbewuste heb ik mijn gedrag echt veranderd.
Tim, Veghel (Meierijstad)
---♥---

 

 

De helende kracht van je emoties

Introductiedag + basistraining

Angst de baas en grip op je stress

We worden voor het grootste gedeelte gestuurd vanuit ons onderbewuste. Het goede nieuws is dat je hier invloed op kunt hebben. In de introductiedag van de Triskelcursus maak je kennis met deze methode voor heling en welzijn.

 

Je leert communiceren met je onderbewuste en je emotionele lading, d.w.z. emoties en stress die bij herinneringen uit het verleden horen, te verwijderen. Daardoor kun je je dagelijkse stress loslaten, krijg je grip op je emoties en bevorder je je gezondheid. Je wordt je eigen coach!

 

Meer weten? Boek De helende kracht van je emoties

Lees ons boek

 

 

 

 

 

Klinkt dit hoopgevend? Geef jezelf een kans en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze praktijk voor coaching & therapie in Heeswijk-Dinther (Bernheze, Noord-Brabant): 

auricular telefoon symbool in een cirkel  0413-30 3848 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verandering en herstel is wel mogelijk! Avila coaching biedt effectieve hulp en je kunt snel terecht. Vergoeding zorgverzekeraars mogelijk afhankelijk van uw zorgpolis. Wij zijn lid van de beroepsorganisaties:

logo viv 20RBCZ-logo

 Zorg goed voor je lichaam zodat je ziel er graag in woont (Teresa van Avila).

 

Raadpleeg bij lichamelijke klachten ook altijd je huisarts of specialist. Voor  zakelijke coaching werken wij op locatie in de regio Den Bosch en Vught, Oss, Eindhoven, Helmond, Zaltbommel, Nijmegen, Venlo en Weert. Trainingen bieden wij landelijk ook op locatie aan. Onze praktijk is goed bereikbaar via openbaar vervoer (buslijn 158) vanuit Veghel en Den Bosch en per fiets vanuit Schijndel, Veghel, Uden, Heesch, Den Dungen, Middelrode, Berlicum (Sint-Michielsgestel), Nistelrode en Vorstenbosch (Bernheze).